Wat is voetreflex?
Onder en bovenop de voet bevinden zich zones die in directe verbinding staan met het lichaam. Dat zijn onder andere: organen, lymfe, spieren, bot/gewrichten, zenuwen en hormonen.

Door op bepaalde zones te drukken wordt het betreffende deel geactiveerd of juist tot rust gebracht. Dit dient op een zorgvuldige manier te gebeuren zodat het lichaam de kans krijgt om hierop te reageren. Klachten verminderen of verdwijnen.

Wat kan er ondermeer behandeld worden?
Migraine, orgaanklachten bijvoorbeeld darmklachten. Kneuzingen, spieraandoeningen, zenuwpijnen, hormonale klachten bijvoorbeeld tijdens de overgang. Hielspoor, gewrichtspijnen bijvoorbeeld artrose of schouderklachten. Weerstands problemen en uiteraard stress gerelateerde klachten zoals burn-out. Ook ADHD, dyslectie en autisme worden via voetreflex behandeld en hebben een positieve uitwerking op klachten. Natuurlijk zijn er ook aandoeningen of ziekten die niet met voetreflex te genezen zijn, maar geven daarentegen wel verlichting van de klachten. Wat dan ook zorgt voor meer levenskwaliteit.

Via de voet worden de afvalstoffen afgevoerd die vrij komen tijdens de behandeling. Met als uitwerking vermoeidheid van een dag of twee en daarna zult u zich energieker voelen. Dus veel drinken van water en groene thee is dan ook aan te raden.

Zo zijn er tal van klachten te noemen. Dit is enkel een beknopte lijst van veel voorkomende behandelingen. Heeft u interesse en wilt u hierover meer informatie? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen zodat ik uw klacht met u in vertrouwen kan bespreken. De duur van een behandeling varieert van 45 tot 60 minuten afhankelijk de te behandelen zones. De prijs voor deze behandeling is € 55,00.